بنا به گزارش سایت ولث-ایکس پنج دانشگاه هاروارد با ۴,۷ تریلیون دلار، استنفورد با ۲.۹ تریلیون دلار، پنسیلوانیا با ۱.۷ تریلیون دلار، کلمبیا با ۱.۵ تریلیون دلار و پرینستون با ۱.۱ تریلیون دلار به ترتیب ثروتمندترین فارغالتحصیلان را دارند. جالب اینجاست که اگر نسبت مجموع ثروت فارغالتحصیلان به تعداد فارغالتحصیلان هر دانشگاه حساب شود، این نسبت برای دانشگاه استنفورد برابر ۵۱۹ میلیون دلار است در حالیکه این نسبت برای دانشگاه هاروارد ۳۴۹ میلیون دلار است.
بنا به گزارش سایت ولث-ایکس پنج دانشگاه هاروارد با 4.7 تریلیون دلار، استنفورد با 2.9 تریلیون دلار، پنسیلوانیا با 1.7 تریلیون دلار، کلمبیا با 1.5 تریلیون دلار و پرینستون با 1.1 تریلیون دلار به ترتیب ثروتمندترین فارغالتحصیلان را دارند.
جالب اینجاست که اگر نسبت مجموع ثروت فارغالتحصیلان به تعداد فارغالتحصیلان هر دانشگاه حساب شود، این نسبت برای دانشگاه استنفورد برابر 519 میلیون دلار است در حالیکه این نسبت برای دانشگاه هاروارد 349 میلیون دلار است. اما از منظر تعداد فارغالتحصیلان و مجموع ثروت، دانشگاه هاروارد با اختلاف زیادی نسبت به سایر دانشگاهها در مقام اول قرار دارد. همچنین دانشگاه پرینستون علیرغم تعداد کم فارغالتحصیلان خود نسبت به سایر دانشگاهها در بین 5 دانشگاه برتر قرار گرفته است.
تصوير 1- رتبه بندي 20 دانشگاه برتر دنيا به لحاظ تعداد دانشجويان ثروتمند
نکته قابل توجه دیگر آنکه از میان بیست دانشگاه برتر در این حوزه، بیست دانشگاه (80 درصد) در آمریکا واقع شدهاند. از ميان دانشگاههاي غير آمريكايي نيز دانشگاههاي كمبريج، آكسفورد، موسسه اينسيد، دانشگاه ملي سنگاپور و مدرسه علوم اقتصادي و سياسي لندن در رتبههاي 1 تا 5 در ميان 20 دانشگاه غير آمريكايي برتر دنيا به لحاظ تعداد دانشجويان ثروتمند قرار دارند.