معاون بینالملل دانشگاه علوم پزشکی تهران با اشاره درآمد ارزی ۴ میلیون دلاری از محل جذب دانشجویان خارجی این دانشگاه در سال گذشته گفت: پرونده حدود ۷۰۰ متقاضی بینالمللی طی سال جاری به دانشگاه علوم پزشکی تهران ارائه شده است.
به گزارش ایسنا، دکتر محمدحسین آیتی در اجلاس معاونین و مدیران بینالملل دانشگاههای علوم پزشکی کشور و سازمانهای وابسته، با بیان اینکه همکاریهای بینالمللی، تبادل اساتید و دانشجویان، برگزاری برنامههای آموزشی و اجرای پروژههای پژوهشی مشترک با دانشگاهها و مراکز علمی خارج از کشور توسط معاونت بینالملل دانشگاه علوم پزشکی تهران در حال پیگیری و اجرا است، گفت: هماکنون با بیش از یکصد استاد بینالمللی تحت عناوین استاد مدعو و وابسته مشغول به همکاری هستیم.
وی از فعالیت ۲۲ میز و ۴ اتاق همکاری علمی دانشگاه با دانشگاهها و مراکز علمی کشورهای مختلف خبر داد و بیان داشت: مسئولان این میزها و اعضای اتاق فکر آنها همگی از اعضای هیأت علمی دانشگاه علوم پزشکی تهران هستند.
معاون بینالملل دانشگاه علوم پزشکی تهران همچنین به همکاری با دانشگاههای تهران، صنعتی شریف، امیرکبیر و علوم پزشکی ایران در قالب کنسرسیوم پنج دانشگاه برتر ایرانی اشاره کرد.
وی در ادامه به پذیرش حدود ۷۰۰ متقاضی بینالمللی طی سال جاری اشاره کرد و گفت: واحد امور کنسولی معاونت بینالملل دانشگاه نیز مشغول ارائه خدمات به دانشجویان خارجی است که در این زمینه ضرورت حمایت بیشتر برای حل مسائل مربوط به تأخیر در صدور روادید دانشجویی احساس میشود.
دکتر آیتی با تأکید بر ارز آوری اقتصادی جذب دانشجویان بینالمللی برای دانشگاه طی سالهای اخیر، گفت: در سال ۱۴۰۰ حدود ۴ میلیون دلار درآمد ارزی از محل جذب دانشجویان خارجی به دست آمد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران، وی با اشاره به راهاندازی شعبه بینالملل دانشگاه در عراق و بازدید وزیر بهداشت از این مجموعه تصریح کرد: در این زمینه دانشگاه سبطین با همکاری دانشگاه علوم پزشکی تهران با چشمانداز Health Promoting University فعالیت خواهد کرد و در مسیر ارتقای سلامت مردم منطقه گام برمیدارد.