هشت میلیون ریال تعرفه صدور پروانه کار اتباع خارجی در سال ۱۴۰۲

تاریخ انتشار
09:15:00 | 19 / 01 / 1402

هشت میلیون ریال تعرفه صدور پروانه کار اتباع خارجی در سال ۱۴۰۲

blog-main-image

با ابلاغ معاون توسعه کارآفرینی و اشتغال وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی، تعرفه صدور پروانه کار اتباع خارجی و تجدید آن در سال جاری، هشت میلیون ریال تعیین شد. همچنین امسال تعرفه تمدید پروانه کار اتباع خارجی و یا تغییر آن، هفت میلیون ریال است. طبق ماده ۱۲۲ قانون کار، وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی می‌تواند نسبت به صدور، تمدید و تجدید پروانه کار تبعه بیگانه‌ای که حداقل ده سال مداوم در ایران اقامت داشته باشد، یا تبعه بیگانه‌ای که دارای همسر ایرانی باشد و مهاجرین کشورهای بیگانه خصوصاً کشورهای اسلامی و پناهندگان سیاسی به شرط داشتن کارت معتبر مهاجرت و یا پناهندگی و پس ازموافقت کتبی وزارتخانه‌های کشور و امور خارجه اقدام کند.

به گزارش ایسنا: مدیر کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی سیستان و بلوچستان از اعلام تعرفه صدور و تمدید پروانه کار (مشمولین ماده ۱۲۱ و ۱۲۲ قانون کار) و همچنین سرمایه گذاران خارجی در سال ۱۴۰۲ خبر داد.
 با ابلاغ معاون توسعه کارآفرینی و اشتغال وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی، تعرفه صدور پروانه کار اتباع خارجی و تجدید آن در سال جاری، هشت میلیون ریال تعیین شد. همچنین امسال تعرفه تمدید پروانه کار اتباع خارجی و یا تغییر آن، هفت میلیون ریال است.
مدیر کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان اظهار کرد: پروانه کار با رعایت مواد قانونی حداکثر برای مدت یک سال صادر یا تمدید می شود. در سال جاری همچنین تعرفه صدور پروانه کار برای اتباع خارجی سرمایه گذار برای دوره سه ساله، ۷ میلیون ریال در نظر گرفته شده است. تعرفه تمدید پروانه کار برای سرمایه گذاران خارجی برای دوره سه ساله نیز در سال جاری، ۵ میلیون ریال تعیین شد.
مدیر کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی سیستان و بلوچستان آرامش یادآور شد: اتباع بیگانه نمی توانند در ایران مشغول به کار شوند مگر آنکه دارای روادید ورود با حق کار مشخص بوده و همچنین مطابق قوانین و آئین نامه های مربوطه، پروانه کار دریافت کنند.

طبق ماده ۱۲۲ قانون کار، وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی می‌تواند نسبت به صدور، تمدید و تجدید پروانه کار تبعه بیگانه‌ای که حداقل ده سال مداوم در ایران اقامت داشته باشد، یا تبعه بیگانه‌ای که دارای همسر ایرانی باشد و مهاجرین کشورهای بیگانه خصوصاً کشورهای اسلامی و پناهندگان سیاسی به شرط داشتن کارت معتبر مهاجرت و یا پناهندگی و پس ازموافقت کتبی وزارتخانه‌های کشور و امور خارجه اقدام کند.
وی گفت: بر اساس بند ج ماده ۱۱ قانون تنظیم بخشی از درآمدهای دولت، هر کارفرمایی که از نیروی کار خارجی غیرمجاز استفاده و یا در مشاغلی به جز شغل تعیین شده در پروانه کار اقدام کند، به ۵ برابر حداقل دستمزد برای هر روز اشتغال جریمه می‌شود.

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان اظهار کرد: با توجه به مصوبه شورای عالی کار که حداقل دستمزد روزانه امسال را یک میلیون و ۷۶۹ هزار و ۴۲۸ ریال تعیین کرده است، مبلغ جریمه بابت هر روز اشتغال غیر مجاز اتباع خارجی به میزان پنج برابر حداقل دستمزد روزانه یعنی معادل ۸ میلیون و ۸۴۷ هزار و ۱۴۰ ریال خواهد بود و این میزان جریمه در صورت تکرار تخلف، دو برابر خواهد شد.
آرامش با بیان اینکه سال گذشته بازرسان کار استان در قالب گشت مشترک، یک هزار و ۸۹۰ مورد بازرسی مقابله با اشتغال غیر مجاز اتباع خارجی در سطح استان انجام دادند، افزود: این بازرسی ها منجر به شناسایی ۸۳۴ نیروی کار خارجی غیرمجاز و معرفی ۸۸ کارفرمای متخلف به مراجع قضایی شد.
وی تاکید کرد: تاکید کرد: شماره تلفن های ۳۳۲۲۴۴۶۱ و ۰۲۱۶۳۶۹ برای دریافت شکایات و گزارش‌های مردمی در خصوص اشتغال و بکارگیری نیروهای خارجی غیر مجاز در نظر گرفته شده است که هموطنان می توانند از این طریق یا مراجعه حضوری به اداره های تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان، موارد را برای پیگیری به همکاران ما اطلاع دهند.


  • منبعی برای این محتوا منتشر نشده است
  • نظرات کاربران
    • هنوز نظری ارسال نشده است

    پیغام خود را بگذارید