هیل: دولت بایدن فاقد درک سیاسی در مسئله مهاجرت است

تاریخ انتشار
08:40:00 | 30 / 01 / 1401

هیل: دولت بایدن فاقد درک سیاسی در مسئله مهاجرت است

blog-main-image

پیش از آغاز تعطیلی دو هفته‌ای کنگره آمریکا، پیشرفت در خصوص طرح ۱۰ میلیارد دلاری کمک‌های مرتبط با همه گیری کرونا متوقف شده بود. گرچه جمهوری خواهان ظاهرا از اختصاص بودجه برای واکسن، دارو و آزمایش کرونا حمایت کردند، اما بر اصلاحیه‌ای برای حفظ ماده ۴۲ قانون سلامت عمومی اصرار داشتند که به دولت فدرال اجازه اتخاذ اقداماتی برای جلوگیری از سرایت یک بیماری مسری در داخل آمریکا را می‌دهد. رابرت ردفیلد، مدیر سی دی سی در دولت دونالد ترامپ، رئیس جمهور سابق آمریکا آن ماده قانونی را درباره مهاجران درمرز جنوبی بکار گرفت و و راشل والنسکی جانشین او بتازگی اعلام کرد با توجه به کاهش موارد ابتلا به کووید و میزان بستری و تلفات این بیماری و نیز توسعه مراکز درمانی و پروتکل‌های مربوط از سوی وزارت امنیت داخلی و سازمان سلامت و نیروی انسانی، در اواخر ماه مه این سیاست لغو خواهد شد. جمهوری خواهان با اقدام دولت بایدن در اعلام پایان وضع فوق العاده سلامت عمومی در مرز جنوبی مخالفت کرده اند.

وبگاه هیل نوشت: مسئله مهاجرت و کاهش کنترل‌های مرزی مرتبط با همه گیری کرونا به چالشی جدی برای دولت بایدن بویژه با نظر به انتخابات میان دوره‌ای کنگره تبدیل شده است.

در گزارش هیل آمده است: پیش از آغاز تعطیلی دو هفته‌ای کنگره آمریکا، پیشرفت در خصوص طرح ۱۰ میلیارد دلاری کمک‌های مرتبط با همه گیری کرونا متوقف شده بود. گرچه جمهوری خواهان ظاهرا از اختصاص بودجه برای واکسن، دارو و آزمایش کرونا حمایت کردند، اما بر اصلاحیه‌ای برای حفظ ماده ۴۲ قانون سلامت عمومی اصرار داشتند که به دولت فدرال اجازه اتخاذ اقداماتی برای جلوگیری از سرایت یک بیماری مسری در داخل آمریکا را می‌دهد.

رابرت ردفیلد، مدیر سی دی سی در دولت دونالد ترامپ، رئیس جمهور سابق آمریکا آن ماده قانونی را درباره مهاجران درمرز جنوبی بکار گرفت و و راشل والنسکی جانشین او بتازگی اعلام کرد با توجه به کاهش موارد ابتلا به کووید و میزان بستری و تلفات این بیماری و نیز توسعه مراکز درمانی و پروتکل‌های مربوط از سوی وزارت امنیت داخلی و سازمان سلامت و نیروی انسانی، در اواخر ماه مه این سیاست لغو خواهد شد. جمهوری خواهان با اقدام دولت بایدن در اعلام پایان وضع فوق العاده سلامت عمومی در مرز جنوبی مخالفت کرده اند.

دولت ترامپ از ماده قانونی ۴۲ به عنوان ابزاری برای اخراج ۴۰۰ هزار نفر از آمریکا استفاده کرد و این رقم طی دولت بایدن به یک میلیون و ۲۰۰ هزار نفر افزایش یافت. البته برخی افراد بیش از یکبار اخراج شدند. این فرایند صرف نظر از اینکه مهاجران واکسینه شده باشند یا نه اغلب فقط چند ساعت طول می‌کشد. افراد مشمول این ماده قانونی نمی‌توانند درخواست پناهندگی کنند. بعلاوه مکزیک موافقت کرده است کسانی را که طبق ماده ۴۲ اخراج می‌شوند فقط در صورتی بپذیرد که کشور متبوع شان گوآتمالا، هندوراس یا السالوادور باشد.

خلاصه آنکه تصمیم به لغو ماده قانونی ۴۲ و زمان اجرای آن نشان می‌دهد دولت بایدن که به شدت گرفتار اختلاف درونی است و به لحاظ سیاسی هیچ درکی از مسئله مهاجرت ندارد. این در حالی است که اداره مهاجرت آمریکا برای مقابله با انبوه مهاجران در بهار و تابستان آماده می‌شود که ممکن است شمار آن‌ها روزانه از ۷ هزار نفر به ۱۸ هزار نفر برسد. جمهوری خواهان سعی دارند ماده قانونی ۴۲ و کلا موضوع مهاجرت را در انتخابات میان دوره‌ای برجسته کنند و می‌گویند روشن است که بایدن هیچ ایده‌ای درباره چگونگی متوقف کردن موج مهاجران غیرقانونی و سرازیر شدن مواد مخدر مرگبار به داخل آمریکا ندارد. بعلاوه بایدن رویکرد دولتش در خصوص مسئله مهاجرت را بدرستی برای رای دهندگان آمریکایی تبیین نکرده است.

نتایج یک نظرسنجی در ماه آوریل نشان داد بیش از نیمی (۵۵ درصد) از رای دهندگان آمریکایی اکنون از عملکرد بایدن در زمینه مهاجرت رضایت ندارند و ۵۶ درصد آن‌ها با طرح کاخ سفید برای لغو کنترل‌های مرزی دوره همه گیری کرونا مخالفند. جمهوریخواهان مشتاقند از تصمیم دولت بایدن به محدود کردن ماده قانونی ۴۲ که به آمریکا اجازه داده است به سرعت حدود دو میلیون مهاجر را طی دو سال گذشته در مرز آمریکا با مکزیک اخراج کند، به عنوان یک ابزار انتخاباتی استفاده کنند. نظرسنجی جدید پلیتیکو/مورنینگ کانسالت هم نشان می‌دهد این تصمیم دولت بایدن، ناپسندترین تصمیم آن تاکنون برای مردم بوده است. با توجه به این که کمتراز هفت ماه تا انتخابات میاندوره‌ای کنگره باقی است، ارزیابی‌ها حاکی از آن است که دولت بایدن با چالشی جدی مواجه است.


نظرات کاربران
  • هنوز نظری ارسال نشده است

پیغام خود را بگذارید