انتخابات فرانسه/ دعوا بر سر طرح های حمایتی از مهاجران!

تاریخ انتشار
10:29:00 | 28 / 10 / 1400

انتخابات فرانسه/ دعوا بر سر طرح های حمایتی از مهاجران!

blog-main-image

در کمتر از سه ماه مانده به آغاز رقابت های ریاست جمهوری ۲۰۲۲، مانور خود را روی پروژه های جدید در عرصه جذب سرمایه گذاری خارجی آغاز خواهد کرد تا از تبلیغ درباره رونق اقتصادی به عنوان شاهدی مبنی بر موفقیت برنامه اصلاحات اقتصادی اش استفاده کند. دولت مکرون این اتهام را که کنترل بر تعداد خارجی ها در فرانسه را از دست داده رد می کند. اداره آمار رسمی فرانسه اعلام کرده که آمار خالص مهاجرت از دهه ۲۰۰۰ میلادی در فرانسه افزایش داشته است. این آمار نشان می دهد که ۲۷۲ هزار مهاجر در سال ۲۰۲۰ وارد فرانسه شده اند. سال ۲۰۱۶ یعنی سال آخر ریاست فرانسوا اولاند رئیس جمهور سابق فرانسه تعداد مهاجرانی که وارد خاک فرانسه شدند ۲۵۹ هزار نفر بود. آمار مهاجران در فرانسه در سال ۲۰۱۰میلادی و در دوران ریاست نیکولا سارکوزی به ۲۱۱ هزار نفر رسید.


به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از رویترز، امانوئل ماکرون رئیس جمهور فرانسه، کمتر از سه ماه مانده به آغاز رقابت های ریاست جمهوری ۲۰۲۲، مانور خود را روی پروژه های جدید در عرصه جذب سرمایه گذاری خارجی آغاز خواهد کرد تا از تبلیغ درباره رونق اقتصادی به عنوان شاهدی مبنی بر موفقیت برنامه اصلاحات اقتصادی اش استفاده کند. او در بازدید از منطقه «آلزاس» در شرق فرانسه، پروژه سرمایه گذاری ۳۰۰ میلیون یورویی شرکت «BASF» آلمان را که یکی از غول های صنایع شیمیایی جهان است، معرفی خواهد کرد حال آنکه این فقط یکی از ۲۱ پروژه جدید به ارزش چهار میلیار یورو است که در صورت عملی شدن، ۱۰ هزار فرصت شغلی ایجاد می کنند.

برخی از کارشناسان باور دارند که با داغ شدن مباحث انتخاباتی، مشاوران ماکرون به دنبال منحرف کردن اذهان مردم از بحث مهاجرت و جرایم مربوط به نظم و امنیت عمومی و در مقابل، تمرکز بر اقتصاد هستند که ادعا می شود بعد از ضربه ناشی از همه گیری کرونا، به سرعت احیا شده است. مشاوران ماکرون قرار است روی این مسئله مانور دهند که چند ماه مانده به انتخابات، وضعیت اقتصادی از چنان ثباتی برخوردار است که جای هیچ تردیدی برای سرمایه گذاران خارجی نمی گذارد. از سال ۲۰۱۷ به این سو، ماکرون اصلاحات اقتصادی را در برنامه خود گنجانده که بر محور رقابت، تخفیف مالیات بر سرمایه گذاری و کاهش قوانین حاکم بر بازار کار متمرکز است تا آنجا که منتقدان او را به حمایت از ثروتمندان متهم کرده اند. در این میان، ماکرون می کوشد تا از دوره شش ماه ریاست فرانسه در اتحادیه اروپا هم به عنوان ابزاری برای ارتقای وجهه سیاست خارجی دولت خود به عنوان برگ برنده دیگری در انتخابات پیش رو استفاده کند.
پیش از این نیز در برخی از خبرگزاری‌ها دربارۀ کنترل مهاجرت از سوی دولت مکرون گزاره‌هایی مطرح بود.
میشل بارنیه نماینده سابق اتحادیه اروپا در مذاکرات برگزیت (خروج انگلیس از اتحادیه اروپا) و نامزد کنونی انتخابات ریاست جمهوری فرانسه طرحی را پیشنهاد کرده که خواستار تعیین مهلتی قانونی برای مساله مهاجرت برای اصلاح مقررات نقض شده مهاجرتی در فرانسه و اروپا است. وی همچنین خواستار حضور نیرو در برخی از مناطقی است که به نظر می رسد پلیس کنترل خود را از دست داده است.
بارنیه که خود یک راستگرای میانه است گمانه زنی ها درباره تغییر گرایش او به راست افراطی برای کسب آرا محافظه کاران از نامزدهای طیف های راست افراطی همچون مارین لوپن و اریک زیمور را تکذیب کرده است.
وی گفت به دنبال راه حلی برای مشکلاتی است که کشورش با آن مواجه است.
دولت مکرون این اتهام را که کنترل بر تعداد خارجی ها در فرانسه را از دست داده رد می کند. اداره آمار رسمی فرانسه اعلام کرده که آمار خالص مهاجرت از دهه ۲۰۰۰ میلادی در فرانسه افزایش داشته است.
این آمار نشان می دهد که ۲۷۲ هزار مهاجر در سال ۲۰۲۰ وارد فرانسه شده اند. سال ۲۰۱۶ یعنی سال آخر ریاست فرانسوا اولاند رئیس جمهور سابق فرانسه تعداد مهاجرانی که وارد خاک فرانسه شدند ۲۵۹ هزار نفر بود. آمار مهاجران در فرانسه در سال ۲۰۱۰میلادی و در دوران ریاست نیکولا سارکوزی به ۲۱۱ هزار نفر رسید.
برخی بارنیه را به دلیل نقش او در حفظ وحدت کشورهای اتحادیه اروپا در جریان مذاکرات برگزیت با انگلیس فردی معتمد و شایسته ریاست جمهوری قلمداد می کنند. یکی از حامیان او گفته است فرانسه به نامزد سومی که بسیار به سیاست های راست افراطی نزدیک است نیازی ندارد.

  • https://www.mehrnews.com/news/۵۴۰۱۵۹۵/%D۸%AE%DB%۸C%D۸%B۲-%D۹%۸۵%D۸%A۷%DA%A۹%D۸%B۱%D۹%۸۸%D۹%۸۶-%D۸%A۸%D۸%B۱%D۸%A۷%DB%۸C-%D۸%AC%D۹%۸۷%D۸%AA-%D۸%AF%D۹%۸۷%DB%۸C-%D۸%A۸%D۹%۸۷-%D۸%A۸%D۸%AD%D۸%AB-%D۹%۸۷%D۸%A۷%DB%۸C-%D۸%A۷%D۹%۸۶%D۸%AA%D۸%AE%D۸%A۷%D۸%A۸%D۸%A۷%D۸%AA%DB%۸C-%D۸%A۷%D۹%۸۲%D۸%AA%D۸%B۵%D۸%A۷%D۸%AF-%D۸%A۸%D۹%۸۷-%D۸%AC%D۸%A۷%DB%۸C-%D۹%۸۵%D۹%۸۷%D۸%A۷%D۸%AC%D۸%B۱%D۸%AA
  • نظرات کاربران
    • هنوز نظری ارسال نشده است

    پیغام خود را بگذارید