جغرافیای جابجایی دانشجویان ( اعزام و جذب)

تاریخ انتشار
08:48:00 | 23 / 11 / 1399

جغرافیای جابجایی دانشجویان ( اعزام و جذب)

blog-main-image

جالب اینکه در جایگاه بعدی، اروپا به عنوان اعزام کننده اصلی دانشجوی بین‌المللی در دنیا شناخته می شود. لذا می توان گفت که چرخش دانشجویی در کشورهای مبدا و مقصد بشکل قابل توجهی وجود دارد! منطقه خاورمیانه و شمال آفریقا با اعزام حدود ۵۰۰ هزار دانشجو بین‌المللی در رتبه سوم قرار دارد. این منطقه سهم قابل توجهی در چرخش دانشجو (اعزام و جذب) ندارد.

بنا بر آمار یونسکو (ژانویه 2019) ، در بازه 2016-2006، اروپا به عنوان جاذب اصلی دانشجویان بین‌المللی بوده بطوریکه در 2016، میزبان بیش از 2 میلیون دانشجو بوده است.

بعد از اروپا، آمریکای شمالی به عنوان قطب اصلی جاذب دانشجو است اما رقابت شدیدی میان آن با منطقه آسیا-اقیانوسیه بویژه کشورهای چین و استرالیا بر سر جذب دانشجو در جریان است و در حال حاضر سهم هر دو منطقه بیش از یک میلیون نفر دانشجوی بین‌المللی می باشد!

منطقه آسیا-اقیانوسیه به عنوان منطقه اصلی اعزام دانشجوی بین‌المللی در دنیا شناخته می‌شود که قریب به دو میلیون نفر دانشجو از این مناطق می‌آیند و سهم کشور چین بخصوص در این زمینه بسیار بالاست!

جالب اینکه در جایگاه بعدی، اروپا به عنوان اعزام کننده اصلی دانشجوی بین‌المللی در دنیا شناخته می شود. لذا می توان گفت که چرخش دانشجویی در کشورهای مبدا و مقصد بشکل قابل توجهی وجود دارد!

منطقه خاورمیانه و شمال آفریقا با اعزام حدود 500 هزار دانشجو بین‌المللی در رتبه سوم قرار دارد. این منطقه سهم قابل توجهی در چرخش دانشجو (اعزام و جذب) ندارد.

  • منبعی برای این محتوا منتشر نشده است
  • نظرات کاربران
    • هنوز نظری ارسال نشده است

    پیغام خود را بگذارید