چرا مهاجران اروپایی بریتانیا را ترک می کنند؟

تاریخ انتشار
08:25:00 | 03 / 06 / 1398

چرا مهاجران اروپایی بریتانیا را ترک می کنند؟

blog-main-image

آمارها نشان می‌دهند که مهاجرت اروپایی‌ها به بریتانیا به کمترین میزان خود از سال ۲۰۱۳ رسیده است. به نظر می‌رسد خروج این کشور از اتحادیه اروپا دلیل اصلی این کاهش باشد. همه پرسی برکسیت و رای موافق شهروندان بریتانیایی به خروج از اتحادیه اروپا در سال ۲۰۱۶ پایانی شد برای یکی از محبوب ترین مقاصد مهاجرت اروپایی ها. کارشناسان مهاجرت معتقدند که بریتانیا دیگر جاذبه زیادی زیادی برای کارگران کشورهای عضو اتحادیه اروپا، به ویژه لهستان و سایر کشورهای اروپای شرقی عضو این اتحادیه ندارد.

آمارها نشان می‌دهند که مهاجرت اروپایی‌ها به بریتانیا به کمترین میزان خود از سال ۲۰۱۳ رسیده است. به نظر می‌رسد خروج این کشور از اتحادیه اروپا دلیل اصلی این کاهش باشد.

همه پرسی برکسیت و رای موافق شهروندان بریتانیایی به خروج از اتحادیه اروپا در سال ۲۰۱۶ پایانی شد برای یکی از محبوب ترین مقاصد مهاجرت اروپایی ها.

کارشناسان مهاجرت معتقدند که بریتانیا دیگر جاذبه زیادی زیادی برای کارگران کشورهای عضو اتحادیه اروپا، به ویژه لهستان و سایر کشورهای اروپای شرقی عضو این اتحادیه ندارد.

از ماه مارس سال 2018 تا سال ۲۰۱۹، ششصد و ۱۲ هزار نفر به بریتانیا مهاجرت کرده‌اند در حالی که سیصد و ۸۵ هزار نفر این کشور را ترک کرده‌اند که عمده آن‌ها را اروپایی‌ها تشکیل می‌دهند.

از جمله عواملی که باعث کاهش مهاجرت به بریتانیا شده عدم اطمینان اقتصادی که ناشی از تصمیم بریتانیا به خروج از اتحادیه اروپاست و همچنین کاهش ارزش پوند است.

به گفته اداره مهاجرت بریتانیا تعداد مهاجرانی که از اتحادیه اروپا به جزیره آمده‌اند در ماه های گذشته کمتر از ۵۹ هزار نفر بوده است. این در حالی است که در بالاترین حد آن در دو دهه گذشته و در سال ۲۰۰۴ میلادی ۲۸۳ هزار نفر از شهروندان اتحادیه اروپا به بریتانیا مهاجرت کرده اند. در سال ۲۰۱۵ نیز بیشتر از ۲۱۸ هزار اروپایی به این کشور مهاجرت کردند.

در مجموع نزدیک به یک میلیون نفر از شهروندان اروپایی در دهه گذشته میلادی بریتانیا را به عنوان خانه اول برگزیده‌اند که واهمه و نگرانی از وضعیت شغلی و روادید مهم ترین عامل تردید و خروج آنها از بریتانیا است.

مهاجرت اروپایی‌ها به بریتانیا خصوصا پس از بحران مالی سال ۲۰۰۸ به اوج خود رسید. موج جدید مهاجرت‌ها یک پشتوانه مهم کاری و اقتصادی برای این کشور بود تا جایی که در سال ۲۰۱۲ دولت بریتانیا مهاجرت را یکی از مهم‌ترین عوامل پویایی و رشد اقتصادی این کشور عنوان کرد.

بوریس جانسون، نخست وزیر کنونی می گوید قصد دارد تا سیاست های مهاجرتی همچون استرالیا و کانادا را در دستور کار قراردهد. سیاست های مهاجرتی انتخابی که با بررسی سوء پیشینه متقاضیان نیز همراه خواهد بود.

  • یورونیوز
  • نظرات کاربران
    • هنوز نظری ارسال نشده است

    پیغام خود را بگذارید