رصدخانه مهاجرت ايران وابسته به پژوهشكده سياستگذاري دانشگاه صنعتي شريف در نظر دارد با همکاری مرکز تعاملات بینالمللی علم و فناوری و با هدف توسعه مطالعات در حوزه مهاجرت از میان پژوهشگران و متخصصان ایرانی خارج از کشور، پژوهشگر دوره پسا دکترا استخدام نماید. شرايط همکاری به شرح زير است:
شرایط پژوهشگر و طرح پژوهشی
• متخصصان، اساتید، پژوهشگران و یا فارغالتحصیلان دکترا از دانشگاههای برتر بینالمللی (با رتبه 1 تا 100 براساس نظام ارزیابی پیشنهادی مرکز تعاملات بینالمللی علم و فناوری) در تمامی رشتهها، به خصوص رشتههای آمار، اقتصاد، مدیریت، مهندسی کامپیوتر و علوم داده، فناوری اطلاعات، حقوق، علوم سیاسی و جغرافیایی، و مطالعات زنان، میتوانند با ارائه طرح پژوهشی مرتبط با حوزههای مطالعات مهاجرت در این فراخوان شرکت کنند.
• در قالب این طرح، متقاضی باید در حال حاضر ساکن خارج از کشور باشد و یا حداکثر دو سال از بازگشت ایشان به کشور گذشته باشد. متخصصان، اساتید و پژوهشگران متقاضی بایستی حداقل یک سال تجربه همکاری بینالمللی داشته باشند.
• طرح پژوهشی دوره پسادکترا با ساختار علمی دقیق و مبتنی بر مطالعه ادبیات موضوع، حداکثر در 10 صغحه ارائه شود و شامل شش بخش مقدمه، سوال پژوهش، خلاصه ادبیات موضوع، روششناسی، نتایج مورد انتظار، و منابع اصلی باشد.
• طرح پژوهشی امکان تکمیل، عملیاتی شدن و یا انتشار تا پایان دوره پسا دکترا را داشته باشد. حداکثر زمان تکمیل طرح در قالب این فراخوان 14 ماه (قابل تمدید تا 18 ماه) میباشد.
متقاضیان می توانند برای کسب اطلاعات بیشتر درباره حوزههای اولویت پژوهشی رصدخانه مهاجرت ایران، نحوه انتخاب موضوع و تنظیم طرح پژوهشی با مسئول امور پژوهشی این مرکز با آدرس research@imobs.ir در تماس باشند (در موضوع ایمیل ذکر شود ”مربوط به امور پژوهشی“).
فرآیند بررسي درخواستها
در قالب طرح همکاری با مرکز تعاملات بینالمللی، فرآیند بررسی درخواست¬ها برای جذب به عنوان پژوهشگر پسا دکترای بینالمللی در دو مرحله انجام میپذیرد. در مرحله اول، سوابق علمی و پژوهشی متقاضیان توسط مرکز تعاملات بینالمللی مورد ارزیابی قرار میگیرد، و در مرحله دوم، سوابق و طرحهای پژوهشی متقاضیان در کمیته علمی رصدخانه مهاجرت ایران مورد بررسی قرار میگیرند. مراحل بررسي رصدخانه مهاجرت ایران عبارتند از:
• دریافت مدارک و طرحهای پژوهشی متقاضیان از طریق سامانه connect.isti.ir (حداکثر تا 15 بهمن 1401)
• ارزیابی و بررسی توسط مرکز تعاملات بینالمللی و سپس بررسي کميته علمي رصدخانه مهاجرت ایران برای انتخاب 3 نفر از متقاضیان/طرحهای پژوهشی واجد شرایط و متناسب با نیازهای این مرکز ظرف حداکثر سه هفته کاری (تا 7 اسفند 1401)
• دعوت از متقاضیان برای ارائه طرح پژوهشی و مصاحبه، و تصمیمگیری نهایی (تا 15 اسفند)
• انعقاد قرارداد همکاری فی مابین رصدخانه مهاجرت ایران، مرکز تعاملات بینالمللی و پژوهشگر پسا دکترا (تا پایان سال 1401)
روش ارسال درخواست
لازم است متقاضیان محترم از طریق سایت connect.isti.ir نسبت به ثبت درخواست خود اقدام نمایند. در طی فرآیند ثبت درخواست، لازم است رصدخانه مهاجرت ایران به عنوان پایگاه میزبان انتخاب شده و پرونده درخواست، شامل طرح پژوهشی پیشنهادی، توصیه نامه، رزومه کامل سوابق کاری و پژوهشی، را حداکثر تا تاریخ 15 بهمن ماه بارگذاری نمایند.
برای کسب اطلاعات بیشتر، میتوانید از طریق ایمیل با آدرس زیر research@imobs.ir در ارتباط باشید.