کلاف سردرگم آموزش اتباع خارجی بازمانده از تحصیل

تاریخ انتشار
09:34:00 | 10 / 08 / 1401

کلاف سردرگم آموزش اتباع خارجی بازمانده از تحصیل

blog-main-image

معاون امور بین الملل آموزش و پرورش گفت: آموزش و پرورش آماده است تا با ایجاد یک مدرسه مجازی به آموزش دانش آموزان اتباع بازمانده از تحصیل بپردازد. بر پایه آمار غیر رسمی مرکز امور بین الملل وزارت آموزش و پرورش تاکنون از بیش از ۶۵۰ هزار نفر از دانش آموزان اتباع افغانستانی در مدارس ایران ثبت نام به عمل آمده است. طبق آمار مرکز امور بین الملل وزارت آموزش و پرورش تاکنون ده‌ها هزار نفر از کودکان اتباع خارجی موفق به ثبت نام در مدارس ایرانی نشده‌اند.

معاون امور بین الملل آموزش و پرورش گفت: آموزش و پرورش آماده است تا با ایجاد یک مدرسه مجازی به آموزش دانش آموزان اتباع بازمانده از تحصیل بپردازد.
بر پایه آمار غیر رسمی مرکز امور بین الملل وزارت آموزش و پرورش تاکنون از بیش از ۶۵۰ هزار نفر از دانش آموزان اتباع افغانستانی در مدارس ایران ثبت نام به عمل آمده است.
طبق آمار مرکز امور بین الملل وزارت آموزش و پرورش تاکنون ده‌ها هزار نفر از کودکان اتباع خارجی موفق به ثبت نام در مدارس ایرانی نشده‌اند.
در این بین والدین این کودکان از مسئولان نرم افزار آموزش مجازی شاد خواسته اند حالا که امکان ثبت نام فرزندان آن‌ها در مدارس حضوری نیست؛ حداقل بتوانند تا طی شدن مراحل ثبت نام از طریق نرم افزار شاد ادامه تحصیل دهند.
علی کاظم زاده، مدیر فنی نرم افزار شاد در این رابطه و در گفت و گو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران جوان با بیان این که در حال حاضر امکان استفاده از نرم افزار شاد برای اتباع خارجی که در مدارس ایران ثبت نام نکرده‌اند، وجود ندارد؛ گفت: پیشنهاداتی در این زمینه مطرح شده تا وزارت آموزش و پرورش پلتفرم‌هایی را برای تسهیل تحصیل این اتباع ایجاد کند؛ اما موضوع فعلا در سطح وزارتخانه مطرح است.
کمالی، معاون امور بین الملل وزارت آموزش و پرورش پیرامون این خواسته والدین کودکان اتباع در گفت و گو با باشگاه خبرنگاران جوان گفت: این طرح پیشنهاد خوبی است؛ اما در ابتدا باید وزارت کشور اجازه ثبت نام مجازی آن‌ها را بدهد. در این صورت وزارت آموزش و پرورش آماده است تا با ایجاد یک مدرسه مجازی به تدریس دانش آموزان اتباع بازمانده از تحصیل بپردازد و این دانش آموزان نیز با شرکت در آزمون و قبولی در آن بتوانند مدرک تحصیلی مورد نظر را اخذ کنند.
او گفت: اگر اتباع مذکور کد مربوطه را نداشته باشند، ما در آموزش و پرورش نمی‌توانیم آن ها را ثبت نام کنیم و وزارت کشور باید برای آن ها اجازه این کار را صادر کند.
کمالی در ادامه گفت: درخواست برای ادامه تحصیل دانش آموزان اتباع خارجی بازمانده از تحصیل باید از سوی وزارت کشور جمهوری اسلامی ایران یا حکومت سرپرستی موقت افغانستان به دولت ایران ارائه شود و در این صورت وزارت آموزش و پرورش موظف است این اقدام را انجام دهد.


نظرات کاربران
  • هنوز نظری ارسال نشده است

پیغام خود را بگذارید